Ce au păţit din partea unui localnic turiştii care s-au plimbat în costume de baie pe străzile din Malta

Un rezident din Sliema a atârnat peste tot afişe, în semn de protest faţă de cei care merg despuiaţi prin oraş.

Urmărește
7181 afișări
Imaginea articolului Ce au păţit din partea unui localnic turiştii care s-au plimbat în costume de baie pe străzile din Malta

Ce au păţit turiştii care s-au plimbat în costume de baie pe străzile Maltei

Turişti pe jumătate goi pot fi observaţi zilnic în oraşul Sliema plimbându-se pe străzile din centru, iar asta i-a înfuriat pe localnicii maltezi.

Un locuitor din Sliema a umplut oraşul cu pancarte pe care scrie „Fără costume de baie pe străzile noastre”, pentru a protesta împotriva obiceiului prost al turiştilor care se plimbă pe străzi fără haine, de parcă ar fi un fapt normal.

Asta deşi legea le interzice să meargă pe străzi ca pe plajă. Însă asta nu contează în Sliema, de unde pleacă multe bărci pentru excursii zilnice pe cele mai frumoase şi necontaminate plaje ale insulei.

În fiecare zi de vară pot fi văzuţi mulţi oameni în costume de baie, deplasându-se prin magazine sau stând la baruri.

Iniţiativa pancartelor îi aparţine lui David Pace O'Schea, sătul să vadă peste tot oameni în costume de plajă. Acesta a decis să protesteze activ.

Mulţi maltezi i-au apreciat iniţiativa. Primarul pare să fi luat iniţiativa pozitiv şi ar putea decide să o transforme într-o campanie municipală.

Pe scurt, afară cu cei care merg pe străzi doar în costum de baie destinate doar plajelor, se va impune obligativitatea de a purta măcar un tricou şi nişte bermude.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici