- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (11.09.2013, 16:43)
- Aurelia Alexa
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Ce meserii se mai caută în Uniunea Europeană
Marea Britanie, Irlanda şi Norvegia se numără printre statele care caută forţă de muncă din Uniunea Europeană prin intermediul reţelei Eures, având disponibile posturi pentru asistenţi medicali, ingineri şi bucătari.
Urmărește
774 afișări
Ce meserii se mai caută în Uniunea Europeană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
În Marea Britanie sunt disponibile mai multe posturi de asistent medical. Astfel, există câte un post vacant în Hampshire şi Kent, pentru care se cer doi ani de experienţă şi înregistrare la Nursing&Midwifery Council, plus cunoaşterea limbii engleze la nivel mediu. Durata contractului este nelimitată, iar salariul oferit este de 13 lire/oră.
Alte cinci posturi de asistent medical sunt disponibile în regiunea Norfolk, tot în Marea Britanie, pentru îngrijirea persoanelor în vârstă şi administrarea tratamentului prescris de medici, programul fiind de 40 de ore pe săptămână, inclusiv noaptea şi în weekend. Este necesară înregistrarea la Nursing&Midwifery Council, cel puţin şase luni de experienţă şi cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat. Şi pentru aceste posturi, contractele sunt pe perioadă nedeterminată, iar salariul oferit este cuprins între 12 şi 24 de lire brut/oră.
ULTIMELE ȘTIRI
-
„Oricine intră în parlament, intră în Rusia”, afirmă președintele Georgiei, Salome Zourabichvili
-
În Schengen, dar cu controale la graniţă. Surse bulgare: controalele la frontierele terestre vor rămâne în vigoare timp de cel puţin şase luni după aderare. Excepţie pentru graniţa Bulgaria-Grecia
-
Vin banii europeni. Cum pot companiile să obţină finanţare de peste 1 milion de euro şi ce condiţii trebuie să bifeze
-
„Gladiator II” sub lupa istoricilor: Ficţiune spectaculoasă sau adevăr denaturat?
În Irlanda, este vacant un post de inginer software la Dublin, pentru care se cere limba engleză fluent, diplomă în informatică sau experienţă echivalentă, experienţă în inginerie software şi/sau administrarea sistemelor, experienţă în construirea instrumentelor şi cadrelor din procese complexe automatizate, abilităţi excelente de comunicare, de scripting (în special Python, Ruby, Bash) şi de Unix/Linux, precum şi cinci ani de experienţă. Angajatorul oferă un salariu anual de 55.000 de euro şi asigură evaluarea anuală a performanţelor, asigurare medicală, contribuţii la pensie, bonus anual generos, program flexibil de lucru şi 25 de zile de concediu de odihnă plătit.
În Norvegia, în oraşul Bergen, este vacant un post de bucătar preparate indiene. Pentru ocuparea acestui post, se cer diplomă de bucătar în bucătăria indiană, experienţă de 5-10 ani, iar experienţa de lucru în bucătării europene cu specific indian constituie avantaj.
Zece posturi de îngrijitori clădiri şi camere sunt vacante în Malta, pentru ocuparea lor fiind necesare cunoştinţe de limba engleză la nivel minim, salariul oferit fiind de 162,19 euro/săptămână.
În Belgia, poate fi ocupat un post de expert senior şofer inteligent şi sisteme de trafic, care să fie responsabil tehnic în mai multe proiecte de cercetare orientate spre client în industrie, în domeniul vehiculelor ecologice şi eficiente energetic (CEEV). Candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe bune de limba engleză. Contractul oferit este permanent, iar salariul variază între 45.000 şi 60.000 de euro brut anual.
Tot în Belgia, este vacant un post de expert curăţare şi eficienţă energetică a vehiculelor, care să fie responsabil tehnic în mai multe proiecte de cercetare orientate spre client în industrie, în domeniul vehiculelor ecologice şi eficiente energetic (CEEV). Angajatorul cere cunoaşterea limbii engleze şi oferă un salariu anual de până la 60.000 de euro brut.
Citește pe alephnews.ro: Cheltuielile pentru încoronare regelui Charles au fost dezvăluite. Cât plătește Marea Britanie pentru monarhie
Citește pe www.zf.ro: Cutremur pe piaţa imobiliară: ”Preţurile se vor duce la cer în perioada următoare. Realitatea e că cei care nu îşi vor mai permite să cumpere vor sta cu chirie, cum se întâmplă şi în străinătate“ VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cutremur pe piaţa imobiliară: ”Preţurile se vor duce la cer în perioada următoare. Realitatea e că cei care nu îşi vor mai permite să cumpere vor sta cu chirie, cum se întâmplă şi în străinătate“ VIDEO
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
PROSPORT.RO
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt ÎMPREUNĂ! Când a venit el pe furiș, în România: Silviu Prigoană a aflat…
CANCAN.RO
Cod roșu de viscol și ninsori abundente în România, emis de meteorologii de la Severe Weather Alert
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe