Cea mai importantă şosea care traversează judeţul Buzău, DN 2 E 85, redeschisă complet

Cea mai importantă şosea care traversează judeţul Buzău şi care leagă Capitala de Moldova, DN 2 E 85, a fost redeschisă complet, vineri seară, atât înspre judeţul Vrancea, cât şi înspre Ialomiţa, după ce traficul pe acest drum a fost blocat încă de miercuri din cauza viscolului şi zăpezii.

Urmărește
340 afișări
Imaginea articolului Cea mai importantă şosea care traversează judeţul Buzău, DN 2 E 85, redeschisă complet

Cea mai importantă şosea care traversează judeţul Buzău, DN 2 E 85, redeschisă complet (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Potrivit comisarului Florina Crucianu, de la IPJ Buzău, vineri seară, au fost ridicate toate restricţiile impuse pe DN 2 E 85, în judeţul Buzău, din cauza viscolului şi a zăpezii abundente, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform sursei citate, după ce vineri după-amiază a fost redeschis traficul autovehiculelor pe DN 2 E 85 spre judeţul Vrancea, în jurul orei 20.30 circulaţia a fost reluată şi pe tronsonul Buzău - Ialomiţa.

De asemenea, vineri seară, traficul rutier pe DN 2 C între Costeşti şi Smeeni şi pe DJ 203 D Buzău - Smeeni, închise începând de miercuri, a fost reluat pentru autovehiculele mai mici de 3,5 tone.

La acest moment, pe DN 2 B Buzău limita cu judeţul Brăila este permis accesul maşinilor, însă numai pentru maşinile sub 3,5 tone, autovehiculele cu această greutate putînd pătrunde pe tronsonul abia deschis doar însoţite de echipale ale Poliţiei, în timp ce DN 22 Râmnicu Sărat - limită cu judeţul Brăila este închis.

De asemenea, sunt închise 11 tronsoane judeţene, majoritatea din zona de câmpie a judeţului Buzău.

Între timp, medicii de la Ambulanţa Buzău şi paramedicii SMURD care vineri s-au chinuit nouă ore să ajungă în localitatea buzoiană Scutelnici pentru a prelua de aici doi bebeluşi cu febră au ajuns la Spitalul Judeţean Buzău. Încă din momentul în care ambulanţa a ajuns în casa în care erau cei doi bebeluşi, aceştia se simţeau mai bine, nu mai aveau febră, însă cu toate acestea au fost preluaţi şi duşi la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Părinţii copiilor le-au spus medicilor că medicul din localitate i-a consultat, i-a supravegheat şi le-a administrat medicaţia adecvată, după ce, joi noapte, au decis, împreună cu primarul din localitate, să spargă farmacia din zonă, pentru a le asigura micuţilor medicamentele de care aveau nevoie pentru a putea fi stabilizaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici