Cea mai mare bibliotecă publică din Galaţi va avea filială într-un parc

  • Cea mai mare bibliotecă publică din Galaţi va avea filială într-un parc din oraş.
  • Biblioteca Judeţeană V.A. Urechia va deschide aşa numita Bibliotecă Estivală în Grădina Publică din oraş.
Urmărește
269 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare bibliotecă publică din Galaţi va avea filială într-un parc

Biblioteca Estivală din Grădina Publică va fi deschisă de luni, 17 iunie, până la toamnă.

„Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” şi Consiliul Judeţean Galaţi, cu sprijinul Primăriei municipiului Galaţi, organizează, în Grădina Publică, în perioada 17 iunie – 6 septembrie 2024, de luni până vineri, zilnic, de la ora 9.00 la ora 13.00 şi de la ora 17.00 la ora 20.00, un program estival de vacanţă dedicat tuturor categoriilor de public, dar în mod special copiilor şi adolescenţilor, cărora dorim să le oferim, pe lângă Cluburile de vacanţă, de la filiale, un mod plăcut de petrecere a timpului liber”, au anunţat reprezentanţii bibliotecii gălăţene.

La Biblioteca Estivală din parc vor putea fi împrumutate cărţi şi jocuri, vor fi organizate evenimente culturale şi se vor desfăşura activităţi specifice bibliotecii.

„Pe lângă activităţile recreative şi educaţionale menite să le stimuleze celor prezenţi curiozitatea, abilităţile practice, creativitatea şi să le satisfacă nevoia de petrecere a timpului liber în moduri cât mai diverse, vor fi oferite servicii specifice de bibliotecă, respectiv înscriere utilizatori, îndrumare şi consultare bibliografică, restituire de documente. Totodată vom pune la dispoziţia publicului, prin intermediul Bibliotecii Estivale, o bogată literatură de loisir, cărţi pentru copii, reviste, ziare, jocuri de societate, puzzle, jocuri de rol şi jocuri interactive de tip şah, scrabble, rummy etc”, au precizat reprezentanţii Bibliotecii V.A.Urechia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici