Cel mai cunoscut traficant de persoane a fost ucis la Tripoli

Abdurahman Al Milad era considerat de ONU şi de Curtea Internaţională de la Haga unul dintre principalii organizatori ai traficului de migranţi din Libia.

Urmărește
5969 afișări
Imaginea articolului Cel mai cunoscut traficant de persoane a fost ucis la Tripoli

Abdurahman Al Milad, cunoscut sub numele de Bija sau Bidja

Abdurahman Al Milad, cunoscut sub numele de Bija sau Bidja, unul dintre principalii traficanţi de persoane din Libia, a fost ucis, susţin diverse surse media, inclusiv site-ul web Libya Observer.

„Surse de la Academia Navală Janzur: Al-Bidja a murit în urma unor focuri trase asupra maşinii sale în zona Sayyad”, scrie site-ul pe contul de pe platforma X referindu-se la o locaţie de la periferia oraşului Tripoli.

Moartea lui Bidja a fost anunţată, fără a oferi detalii despre cum a avut loc, şi pe pagina de Facebook a Departamentului Tripoli al Gărzii de Coastă Libiană.

Anas El Gomati, directorul Institutului Sadeq - „primul think tank” al ţării nord-africane, a subliniat că „Bija” a fost ucis în afara bazei navale de la periferia oraşului Tripoli.

„Bija a construit un imperiu pe baza suferinţei umane”, a întârit analistul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici