„Cel mai monstruos culturist din lume”, Illia Yefimchyk, a murit la 36 de ani

  • Illia Yefimchyk, un culturist bielorus care a fost supranumit „cel mai monstruos culturist din lume”, a murit, potrivit mai multor informaţii citate de Fox News.
  • El avea 36 de ani.
Urmărește
104434 afișări
Imaginea articolului „Cel mai monstruos culturist din lume”, Illia Yefimchyk, a murit la 36 de ani

Sursa foto: X

Moartea lui Yefimchyk a fost anunţată pe un cont Instagram de culturism, @whoisthebestbb, iar canalul YouTube „Nick's Strength and Power” a raportat, de asemenea, moartea sa. El ar fi suferit un atac de cord la începutul acestei luni.

„M-am rugat în tot acest timp, sperând că Illia îşi va reveni”, a declarat soţia sa, Anna, pentru presa din Belarus, potrivit The Daily Mail. „Mi-am petrecut fiecare zi alături de el, sperând, iar inima lui a început să bată din nou timp de două zile, dar medicul mi-a dat vestea teribilă că creierul său a murit.

„Le mulţumesc tuturor pentru condoleanţe. Este foarte reconfortant să realizez că nu am rămas singură pe lume şi atât de mulţi oameni mi-au oferit ajutor şi sprijin.”

Yefimchyk a declarat pentru Muscular Development în 2020 că a încercat să îl imite pe Arnold Schwarzenegger cu evoluţia sa în culturism.

El a câştigat titlul de „cel mai monstruos culturist din lume” dată fiind munca pe care a depus-o pentru a-şi dezvolta dimensiunea şi forţa. El avea 1,80 m înălţime şi 150 de kilograme şi era capabil să împingă la piept 270 de kilograme, să facă deadlifts (ridicări) de 320 kilograme şi să execute genoflexiuni cu 300 de kilograme, potrivit Muscle & Fitness.

Yefimchyk a postat un videoclip în 2022 despre ce mănâncă pentru a-şi construi corpul. La un moment dat, el mânca aproximativ 15.000 de calorii pe zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici