Cel puţin opt persoane au fost înjunghiate în oraşul Southport din nordul Angliei

  • Cel puţin opt persoane au fost înjunghiate luni în oraşul Southport din nordul Angliei.
  • Unele dintre victime au fost transferate la un spital pentru copii, au declarat reprezentanţii ambulanţei citaţi de CNN.
Urmărește
1124 afișări
Imaginea articolului Cel puţin opt persoane au fost înjunghiate în oraşul Southport din nordul Angliei

Cel puţin opt persoane au fost înjunghiate în oraşul Southport din nordul Angliei

Poliţia din Merseyside a declarat că a primit rapoarte despre o înjunghiere, iar serviciile de urgenţă au fost chemate la un „incident major” în oraş în jurul orei locale 11:50.

„Există un număr de victime raportate şi mai multe detalii vor fi confirmate atunci când va fi posibil. Poliţia a reţinut un bărbat şi a confiscat un cuţit. Acesta a fost dus la o secţie de poliţie”, a precizat poliţia.

„Vă rugăm să evitaţi zona în timp ce ne ocupăm de acest incident. Nu există o ameninţare mai mare la adresa publicului".

Parlamentarul britanic care reprezintă Southport, Patrick Hurley, se declară „profund îngrijorat” de „incident”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici