Centrele de dezintoxicare ar putea fi vecine cu Poliţia de proximitate

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a făcut un apel către liderii formaţiunii să găsească urgent soluţii pentru înfiinţarea centrelor de dezintoxicare şi a poliţiei de proximitate, necesare în lupta împotriva consumului de droguri, susţin surse din partid.

Urmărește
41 afișări
Imaginea articolului Centrele de dezintoxicare ar putea fi vecine cu Poliţia de proximitate

Centrele de dezintoxicare ar putea fi vecine cu Poliţia de proximitate

Preşedintele PNL a spus în timpul şedinţei că unul dintre subiectele importante pentru tineri este lupta împotriva consumului de droguri.

„Am stabilit să se identifice soluţiile pentru înfiinţarea celor 8 centre de dezintoxicare şi recuperare. Suplimentar, trebuie să vedem ce se întâmplă şi după aceea. Şi înfiinţarea poliţiei de proximitate pentru combaterea consumului şi traficului de droguri în şcoli. Am discutat ieri cu doamna ministru şi ce se întâmplă cu cei care nu au acest ajutor”, a spus Nicolae Ciucă.

Acesta a făcut un apel către liderii partidului: „Toţi cei în domeniu, urgent, să găsească soluţie legală, pentru asta”.

El le-a cerut membrilor de partid ca aceste chestiuni „să fie priorităţi ale PNL”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici