Centrul Infotrafic: Aglomeraţie pe Valea Prahovei şi Valea Oltului

  • Centrul Infotrafic anunţă că, sâmbătă, se circul în condiţii de aglomeraţie pe mai multe artere rutiere.
  • Este formată coloană de autovehicule între Predeal şi Buşteni, iar pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu: trafic intens în staţiunea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, pe ambele sensuri de mers.
Urmărește
143 afișări
Imaginea articolului Centrul Infotrafic: Aglomeraţie pe Valea Prahovei şi Valea Oltului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 12, pe A 1 Bucureşti - Piteşti şi pe A3 Bucureşti-Ploieşti este trafic normal, iar pe A 2 sens Bucureşti - Constanţa sunt valori de trafic uşor ridicate pe sensul de mers către Constanţa, în scădere faţă de primele ore ale dimineţii, în prezent fără coloane de autovehicule formate.

Pe DN 1 Ploieşti - Braşov se circulă în condiţii de aglomeraţie între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi în Buşteni, pe sensul de urcare spre Braşov, iar în direcţia de coborâre este formată coloană de autovehicule între Predeal şi Buşteni.

Traficul este intens pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în staţiunea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, pe ambele sensuri de mers, iar pe DN 39 Constanţa - Vama Veche sunt valori de trafic ridicate în Eforie Nord, în direcţia către Vama Veche şi Eforie Sud, pe sensul de mers către Constanţa.

„Recomandăm conducătorilor auto să nu efectueze depăşiri periculoase ale coloanelor formate sau întoarceri prin locuri nepermise, să evite manevrele riscante, să păstreze o distanţă de siguranţă între autovehicule, să ia în calcul folosirea de rute alternative, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizare şi să nu urce la volan dacă au consumat alcool sau substanţe interzise”, transmit poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici