Centrul Infotrafic: Restricţii de trafic în judeţul Vâlcea

Circulaţia rutieră pe dN 7, DN 65C şi DN 7A, în judeţul Vâlcea, se desfăşoară, joi, cu restricţii, din cauza lucrărilor, informează Centrul Infotrafic.

Urmărește
2818 afișări
Imaginea articolului Centrul Infotrafic: Restricţii de trafic în judeţul Vâlcea

Centrul Infotrafic: Restricţii de trafic în judeţul Vâlcea

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, joi, între orele 08.00 – 18.00, pe DN 7, tronsoanele kilometrice 180+780 metri - 182+782 metri, 208- 214 şi 236 - 238, pe raza localităţilor Bujoreni- Brezoi - Câineni, judeţul Vâlcea, se lucrează la aplicare marcaje rutiere, iar traficul se desfăşoară îngreunat pe ambele sensuri de mers în zona utilajului de aplicat marcaje.

De asemenea, circulaţia se desfăşoară pe ½ din cale, dirijată de piloţi de circulaţie, pentru a permite efectuarea de lucrări diverse (decolmatare şanţuri, frezare denivelări şi tăiere vegetaţie pentru asigurare gabarit şi vizibilitate), pe următoarele drumuri:

- DN 7, între kilometrii 235+200 metri - 235+800 metri, pe raza localităţii Câineni, judeţul Vâlcea;

- DN 65C între kilometrii 40+300 metri – 54, pe raza localităţilor Bălceşti – Giuleşti, judeţul Vâlcea;

- DN 7A între kilometrii 18 – 20, pe raza localităţii Brădişor, judeţul Vâlcea.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte indicaţiile piloţilor de circulaţie, evitând efectuarea manevrelor periculoase, de depăşire a coloanelor de autovehicule.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
restricţie,
trafic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici