Cerşetori asupra cărora s-au găsit substanţe cu efect psihoactiv, găsiţi în centrul Capitalei

Poliţiştii din Capitală au identificat sâmbătă 10 persoane care apelau la mila publicului, iar la controlul corporal au fost găsite 32 de pliculeţe transparente, în interiorul cărora se afla o substanţă pulverulentă albă, susceptibilă de a avea efect psihoactiv.

Urmărește
376 afișări
Imaginea articolului Cerşetori asupra cărora s-au găsit substanţe cu efect psihoactiv, găsiţi în centrul Capitalei

Cerşetori asupra cărora s-au găsit substanţe cu efect psihoactiv, găsiţi în centrul Capitalei

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti - Secţia 10 Poliţie, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi au desfăşurat, sâmbătă, în jurul orei 18.00, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit de droguri, în zona centrală a Capitalei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat 10 persoane care apelau la mila publicului, tulburând ordinea şi liniştea publică.

În urma controlului corporal, asupra acestora poliţiştii au găsit 32 de pliculeţe transparente, în interiorul cărora se afla o substanţă pulverulentă albă, susceptibilă de a avea efect psihoactiv. Acestea au fost ridicate şi sigilate.

Persoanele au fost duse la sediul subunităţii pentru stabilirea situaţiei de fapt. În cauză au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.000 de lei.

Cazurile au fost preluate de către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, în vederea continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici