CFR anulează 16 curse de călători şi de mărfuri, din cauza unor lucrări de mentenanţă

  • 16 curse feroviare vor fi anulate pe ruta Bucureşti Nord - Aeroport Internaţional Henri Coandă în perioada 7 - 10 octombrie, ca urmare a lucrărilor de mentenanţă tehnică programate de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.
  • Aceste revizii bianuale, se vor desfăşura între orele 09:40 şi 14:20.
Urmărește
52 afișări
Imaginea articolului CFR anulează 16 curse de călători şi de mărfuri, din cauza unor lucrări de mentenanţă

Lucrările vizează electromecanismele de macaz şi schimbătoarele de cale, fiind necesare pentru asigurarea siguranţei circulaţiei feroviare.

În aceste zile, CFR SA a solicitat operatorilor de transport feroviar CFR Călători şi Transferoviar Călători să anuleze un total de 16 trenuri din cele 72 prevăzute zilnic pe această rută. În ciuda acestor anulări, restul trenurilor vor circula conform programului stabilit.

Pentru a compensa lipsa trenurilor, Societatea de Transport Bucureşti Ilfov va redeschide linia 780 Gara Basarab - Aeroport Internaţional Henri Coandă, cu patru autobuze care vor circula între orele 09:00 şi 15:00, la un interval de 30 de minute. Această măsură va asigura continuitatea transportului public spre şi dinspre aeroport în perioada menţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici