CFR Călători, despre trenul Mangalia-Oradea: Degajări de fum, aproape 3 ore întârziere

CFR Călători anunţă că s-au înregistrat degajări de fum în trenul Mangalia-Oradea şi că nu a fost vorba de un incendiu. Trenul care a plecat vineri seara din Mangalia are o întârziere de aproape trei ore.

190 afișări
Imaginea articolului CFR Călători, despre trenul Mangalia-Oradea: Degajări de fum, aproape 3 ore întârziere

CFR Călători, despre trenul Mangalia-Oradea: Degajări de fum, aproape 3 ore întârziere

Potrivit companiei, sâmbătă, în staţia Chişineu Criş, s-a produs o degajare de fum la trenul IR 1920 Mangalia – Oradea.

„Precizăm că nu a fost nicio clipă vorba despre foc, respectiv incendiu. Degajarea de fum a fost izolată de personalul de locomotivă cu mijlocele din dotare. Siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Preventiv până la îndepărtarea degajării de fum, călătorii din primul vagon, cel de lângă locomotivă, au fost mutaţi în celelalte vagoane. Precizăm faptul că toţi călătorii au rămas în tren neexistând risc de incendiu. Conform procedurilor mecanicul de locomotivă a anunţat la 112 acest incident, fapt care explică prezenţa pompierilor la faţa locului, intervenţia lor nemaifiind necesară în acest caz”, a transmis CFR Călători.

Trenul IR 1920 Mangalia – Oradea înregistrează o întarziere de 174 minute, principala cauză fiind incendiul de vegetaţie din seara zilei de 28 iunie dintre Medgidia şi Mircea Vodă, mai arată compania, care precizează că trenul a plecat vineri seară din staţia Medgidia, conform dispoziţilor CFR SA, cu o întârziere de 110 minute.

„Restul minutelor de întârziere se datorează restricţilor de viteză şi a lucrărilor operate pe şinele de cale ferată efectuate de către CFR S.A. Reîncadrarea trenului IR 192 Mangalia – Oradea în graficul de circulaţie controlat este gestionat de CFR S.A.”, adaugă compania.

ISU Arad a anunţat sâmbătă că pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de călători la ieşire din gara Chişineu Criş. 120 de persoane s-au autoevacuat sau au fost evacuate, au spus pompierii.

„Incendiul este localizat, nu s a propagat la întreaga locomotivă şi nici la garnitura de tren”, a transmis ISU Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici