CFR: Un autoturism a derapat şi s-a blocat pe calea ferată. Trafic oprit între Hărman şi Prejmer

Două trenuri de călători sunt oprite temporar.

Urmărește
308 afișări
Imaginea articolului CFR: Un autoturism a derapat şi s-a blocat pe calea ferată. Trafic oprit între Hărman şi Prejmer

CFR: Un autoturism a derapat şi s-a blocat pe calea ferată. Trafic oprit între Hărman şi Prejmer

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit la această oră între staţiile Hărman şi Prejmer, unde un echipaj intervine pentru scoaterea din gabaritul căii a unui autoturism care a derapat şi s-a oprit pe calea ferată.

„Pentru intervenţia şi ridicarea autoturismului de pe linia de cale ferată, personalul feroviar al Regionalei CF Braşov a scos de sub tensiune linia de contact pe distanţa Hărman - Prejmer (linie simplă), circulaţia feroviară fiind oprită temporar până la finalizarea operaţiunilor desfăşurate în zona incidentului rutier. Timpul estimat pentru reluarea traficului feroviar este de circa 60 de minute”, potrivit unui comunicat.

Până la finalizarea operaţiunilor, două trenuri de călători, IR 11362 (Breţcu - Braşov) şi IR 366 (Braşov - Valea lui Mihai), sunt oprite temporar în staţiile Prejmer şi Hărman.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
cfr,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici