Chatbotul RAReş, de pe site-ul Registrului Auto Român, la dispoziţia clienţilor

Pe măsură ce va interacţiona cu utilizatorii, RARes va învăţa continuu din aceste schimburi de informaţii şi va fi mai performant şi mai precis în furnizarea de răspunsuri şi soluţii personalizate, potrivit RAR.

Urmărește
67 afișări
Imaginea articolului Chatbotul RAReş, de pe site-ul Registrului Auto Român, la dispoziţia clienţilor

Chatbotul RAReş, de pe site-ul Registrului Auto Român, la dispoziţia clienţilor

„De acum, mai simplu de interacţionat cu noi, mai uşor de accesat informaţii tehnice, via Chatbotul RAReş, disponibil pe site-ul Registrului Auto Român. Vrei să verifici rapid când expiră inspecţia tehnică periodică a maşinii tale? Vrei să ştii cum trebuie să procedezi dacă ai pierdut cartea de identitate a vehiculului sau cum să obţii o programare într-o reprezentanţă? De acum poţi vorbi şi cu RAReş, noul nostru coleg virtual care a fost creat pentru a răspunde întrebărilor voastre 24 de ore din 24 pe site-ul Registrului Auto Român ( www.rarom.ro )”, potrivit RAR.

RAR arată că „Chatbotul RAReş a fost proiectat să devină din ce în ce mai bun, dar şi prietenos, pentru că are capacitatea de a procesa volume mari de informaţii şi de a înţelege limbajul natural uman”.

Pe măsură ce va interacţiona cu utilizatorii, RARes va învăţa continuu din aceste schimburi de informaţii şi va fi mai performant şi mai precis în furnizarea de răspunsuri şi soluţii personalizate. Cu ajutorul lui RAReş simplificăm accesul la informaţiile despre serviciile şi procedurile Registrului Auto Român, fie că accesaţi site-ul de pe un computer de birou sau de pe un smartphone”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
chatbot,
rares,
rar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici