- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (25.01.2013, 11:40)
- Andrei Dumitrescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Chiper :Nu sunt persoane dispărute, localităţi izolate sau urgenţe medicale la care nu se poate ajunge
Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Cătălin Chiper a anunţat, vineri, că nu sunt persoane blocate sau dispărute din cauza ninsorii şi a viscolului, nici localităţi izolate sau urgenţe medicale la care nu se poate ajunge.
Urmărește
253 afișări
Chiper :Nu sunt persoane dispărute,localităţi izolate sau urgenţe medicale la care nu se poate ajunge (Imagine: Mihaela Cojocariu / MediafaxFoto)
Cătălin Chiper a spus că în prezent sunt mai multe drumuri naţionale şi judeţene închise, însă a subliniat că nu există persoane blocate sau dispărute.
Secretarul de stat a precizat că decizia închiderii unor drumuri a fost luată de Poliţia Rutieră pentru a proteja persoanele care ar putea să rămână înzăpezite în trafic pe aceste tronsoane. El a adăugat că deşi sunt închise, în caz de urgenţă, pe aceste drumuri pot intra mijloacele de intervenţie ale MAI sau ale Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).
ULTIMELE ȘTIRI
-
Ai drum bun pe A7: S-a deschis Lotul 1 Dumbrava – Mizil de pe autostrada Ploieşti – Buzău
-
Kelemen Hunor: Trebuie stabilit calendarul prezidenţialelor, nu mai târziu de luna aprilie
-
Drulă: Vom lupta cu minciuna. Începem cu un vot împotriva acestui guvern
-
Bolojan: Că ne place, că nu ne place, una din primele decizii bune este să votăm acest guvern
Cătălin Chiper a mai spus că pentru deblocarea arterelor închise lucrează 952 de persoane, dintre care 267 sunt angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, intervenţiile fiind făcute cu 731 de utilaje, dintre care 139 sunt ale MAI.
Opt drumuri naţionale din Moldova sunt închise din cauza ninsorii şi a viscolului, a anunţat vicepremierul Liviu Dragnea, la Comandamentul de iarnă de la Guvern.
Liviu Dragnea a precizat că drumurile naţionale cu tronsoane de circulaţie închise sunt: DN 23A Gologanu - Ciorăşti (judeţul Vrancea), DN 23B, Măicăneşti - Ciorăşti (judeţul Vrancea), DN 2N Bogza - Dumbraveni (judeţul Vrancea), DN 22 Râmnicu Sărat - Băile (judeţul Buzău), DN 24B Huşi - Albiţa (judeţul Vaslui), DN 24D Bârlad (judeţul Vaslui) - Tuluceşti (judeţul Galaţi), DN 11A Adjud (judeţul Vrancea) - Bârlad şi DN 26 Murgeni (judeţul Vaslui) - limită cu judeţul Galaţi.
Administraţia Naţională de Meteorologie va menţine codul portocaliu de viscol până la ora 20.00, iar ulterior va anunţa codul galben de vânt puternic în Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Prahova, Argeş, Mehedinţi, Dolj, Olt, precum şi în alte zone din Dobrogea şi Muntenia.
Tot până vineri seara, la ora 20.00, va fi menţinut şi codul galben de viscol anunţat anterior în judeţele Suceava, Botoşani, Harghita, Covasna, Brăila, Tulcea şi, parţial, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Braşov şi Dâmboviţa.
"Cele două mesaje rămân în vigoare până la ora 20.00 după care, până la ora 4.00 dimineaţa, va fi cod galben pentru vânt puternic, deşi cantitatea de zăpadă va fi destul de mică în comparaţie cu ce este astăzi", a anunţat directorul ANM, Ion Sandu.
Iniţial, codul galben de vânt puternic va fi anunţat pentru Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, iar ulterior, în jurul orei 4.00, sâmbătă, va fi lansat un al doilea mesaj de cod galben, pentru Mehedinţi, Dolj, Olt, precum şi în alte zone din Dobrogea şi Muntenia, până la Vrancea şi Galaţi.
De la ora 14.00, sâmbătă, până duminică dimineaţa vor fi sub cod galben Muntenia, Dobrogea, Bacău, Vaslui, Buzău, Vrancea, Galaţi, pentru vânt puternic. Există însă posibilitatea ca, în acest interval, Vrancea şi Buzău să intre din nou sub cod portocaliu.
Citește pe alephnews.ro: Pariul politic al lui Elon Musk: Cum a devenit Tesla a opta cea mai valoroasă companie din lume
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Când a descoperit Mircea Diaconu că suferă de cancer. A ținut totul... Fiica lui rupe tăcerea
CANCAN.RO
Care este orașul din România care oferă 50% reducere la impozitele locale pentru donatorii de sânge
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 19:30
Atenţionare de călătorie: Grevă pe aeroporturile din Portugalia
-
astăzi, 19:24