Chiţac ar putea face o operaţie pe inimă

Mihai Chiţac a fost supus, marţi, unor investigaţii medicale la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca şi urmează să hotărească dacă acceptă operaţia, aşa cum au recomandat medicii, intervenţia chirurgicală fiind la fel de riscantă ca şi refuzul acesteia.

Urmărește
30 afișări
Imaginea articolului Chiţac ar putea face o operaţie pe inimă

Chiţac ar putea face o operaţie pe inimă (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unor surse medicale, Mihai Chiţac este internat de câteva zile la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, condusă de medicul Şerban Brădişteanu. Medicii i-au făcut, marţi, o coronarografie, în urma căreia i-au recomandat intervenţia chirurgicală pe cord deschis.

Sursele citate au precizat că Mihai Chiţac urmează să decidă dacă va accepta operaţia. El suferă de o tulburare de coagulare a sângelui, iar operaţia pe cord deschis implică foarte multe riscuri, mergând până la deces. Pe de altă parte, dacă nu este suspus unei intervenţii chirurgicale, Chiţac ar putea suferi un infarct.

Instanţa militară care judecă cererea lui Mihai Chiţac de prelungire a termenului de amânare a executării pedepsei din motive medicale l-a avertizat, marţi, pe fostul general să se supună obligaţiilor instanţei care a decis eliberarea pentru trei luni în vederea unei operaţii la inimă.

Citeşte şi

Chiţac, avertizat să se supună obligaţiilor instanţei care a decis eliberarea (video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici