Cinci persoane rănite în urma unui accident rutier pe DN 7, în judeţul Sibiu

Cinci persoane au fost rănite într-un accident petrecut, luni dimineaţã, pe DN 7, în dreptul localităţii Boita, judeţul Sibiu, după ce şoferul unei dubiţe a fãcut o depăşire neregulamentară şi a izbit frontal un autoturism care circula relugamentar din sens opus.

Urmărește
24 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane rănite în urma unui accident rutier pe DN 7, în judeţul Sibiu

Cinci persoane rănite în urma unui accident rutier pe DN 7, în judeţul Sibiu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit martorilor, şoferul dubiţei nu s-a asigurat şi a efectuat depăşirea într-un loc extrem de periculos.

"Noi veneam regulamentar şi un TIR de pe cealalată parte venea tot regulamentar. Dubiţa a venit pe contrasens. Şoferul nostru a tras tare dreapta, dar nu am avut unde ne duce că intram în Olt şi muream toţi. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă toţi cei care eram în maşină", a declarat Cătălin Ganciu, unul dintre pasagerii autoturismului lovit de dubiţă.

În maşină, se aflau cinci persoane care veneau de la Slatina şi intenţionau să ajungă în Germania. Patru dintre ele au ajuns la spital, iar medicii susţin că sunt în afara oricărui pericol.

"Pacienţii au ajuns în Serviciul de Urgenţă, patru dintre ei prezintă doar contuzii şi escoriaţii, iar unul va rămâne internat la Secţia de Ortopedie pentru că are o fractură de picior", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Raluca Turcu, purtătorul de cuvânt al Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Din cauza accidentului, circulaţia între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea a fost complet paralizată pentru aproximativ o oră şi jumătate, coloanele de maşini ajungând la patru kilometri în ambele sensuri de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici