Cine este Julia Vavilova, fata care era cu Pavel Durov când fondatorul Telegram a fost arestat la Paris

Este iubita şefului aplicaţiei de mesagerie, şi nu „asistenta lui” sau „femeia misterioasă”, iar anchetatorii neagă vreun rol în arestarea magnatului, dar teoriile conspiraţiei o prezintă ca agent Mossad pe reţelele de socializare.

Urmărește
1974 afișări
Imaginea articolului Cine este Julia Vavilova, fata care era cu Pavel Durov când fondatorul Telegram a fost arestat la Paris

Iubita lui Pavel Durov, 39 de ani, este blonda Julia Vavilova, în vârstă de 24 de ani, care se afla cu el pe pista aeroportul din Paris unde a avut loc reţinerea. Aşadar, Vavilova nu este „asistenta lui”, aşa cum a fost indicat iniţial, şi nici „femeia misterioasă”.

Cei doi formează de ceva vreme un cuplu. Printre alţii, Baptiste Robert, expert francez în criptomonede şi cunoştinţă a şefului Telegram, a recunoscut-o imediat în fotografii.

Relaţia este demonstrată de o abundenţă de imagini pe reţelele de socializare, unde Pavel şi Julia au încărcat imagini cu vacanţele lor în care apar în aceleaşi locaţii turistice şi în acelaşi timp: o excursie în Uzbekistan, Kazahstan şi, în sfârşit, la Four Seasons din Baku, însoţită de imagini pe Instagram.

Tânăra este un strateg în criptomonede, expertă în eludarea sancţiunilor ruseşti pe această temă. În biografia ei de Instagram, a spus că este pasionată „de jocuri, limbi străine”. Vorbeşte engleză, rusă, spaniolă şi arabă.

Ar fi putut juca un rol în arestarea lui Pavel? Anchetatorii francezi neagă în prezent, nu există acuzaţii împotriva Vavilovei, şi, după un scurt interogatoriu, aceasta a fost liberă să părăsească aeroportul pe care a fost reţinut Pavel.

Nu lipsesc însă teoriile conspiraţiei, răspândite pe reţelele sociale, unde Julia are rol de agent Mossad.

Preşedintele Dumei, Viacheslav Volodin, a comentat reţinerea: „Washingtonul este în spatele arestării şi vrea să extindă controlul asupra Telegramului în vederea alegerilor prezidenţiale din noiembrie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici