Cine este Mohamed Amra, supranumit „Musca”: cel mai căutat bărbat din Franţa are 30 de ani

Descris drept liderul unei bande de traficanţi de droguri, în urmă cu doar două zile, el a încercat să treacă prin gratiile celulei sale, pentru a scăpa.

2610 afișări
Imaginea articolului Cine este Mohamed Amra, supranumit „Musca”: cel mai căutat bărbat din Franţa are 30 de ani

Cine este Mohamed Amra, supranumit „Musca”: cel mai căutat bărbat din Franţa are 30 de ani

Mohamed Amra, supranumit „Musca”, este cel mai căutat bărbat din Franţa. Acesta este prizonierul fugit după atacul din departamentul Eure efectuat asupra unei dube, cu doi ofiţeri ucişi.

Omul are 30 de ani şi este considerat un „deţinut deosebit de notoriu” (DPS), denumire folosită pentru a clasifica acei prizonieri care aparţin crimei organizate naţionale sau internaţionale, sunt legaţi de mişcări teroriste sau cei a căror evadare ar putea avea un impact semnificativ asupra ordinii publice.

Pe 10 mai 2024, Amra a fost condamnat pentru tâlhărie de către tribunalul Évreux, dar fusese deja acuzat de Jurisdicţia Interregională Specializată (JIRS) din Marsilia pentru răpire.

El ar fi, de asemenea, cercetat pentru „tentativă de omor într-o bandă organizată” în Saint-Étienne-du-Rouvray.

Deţinut iniţial în închisoarea Baumettes, a fost transferat în închisoarea Santé şi, în cele din urmă, la închisoarea Évreux. Surse din presa franceză îl descriu drept liderul unei bande de traficanţi de droguri.

În urmă cu doar două zile, „Musca” încercase să treacă de gratiile celulei sale pentru a scăpa, dar a fost descoperit şi a fost închis într-una dintre celulele destinate deţinuţilor cărora li s-a dispus o măsură disciplinară.

După acel episod i s-a anunţat nivelul de control „Escort 3”, care a necesitat prezenţa a cel puţin 3 ofiţeri de închisoare pentru deplasările sale, dintre care unul putea acţiona ca şofer şi doi ofiţeri înarmaţi ca întărire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici