Circulaţia a fost deschisă pe Varianta Ocolitoare Bârlad. Anunţul făcut de Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că circulaţia pe Varianta Ocolitoare Bârlad a fost deschisă joi, pe o porţiune de 11,28 de kilometri.

Urmărește
122 afișări
Imaginea articolului Circulaţia a fost deschisă pe Varianta Ocolitoare Bârlad. Anunţul făcut de Sorin Grindeanu

Sursa foto: captură video Facebok / DRDP Iasi Oficial

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat joi pe pagina sa de Facebook că a fost deschisă circulaţia pe Varianta Ocolitoare Bârlad, mai exact pe o porţiune de 11,28 de kilometri.

Grindeanu a adăugat, de asemenea, că persoanele care „tranzitează zona nu vor mai fi obligaţi să traverseze municipiul Bârlad, iar circulaţia spre şi dinspre Vama Albiţa (frontiera cu Republica Moldova) se va desfăşura în condiţii mai bune”.

Conform declaraţiilor ministrului, „acest nou drum care asigură inclusiv conexiunea cu DN24, DN24D şi DN24A este dotat şi cu două parcări de scurtă durată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici