Circulaţia a fost redeschisă pe unul dintre cele mai importante drumuri din Galaţi

  • Circulaţia a fost redeschisă între Pechea şi Costache Negri, pe DJ 251, unul dintre cele mai importante drumuri din judeţul Galaţi.
  • Temporar, a fost amenajată o nouă bandă de mers prin lărgirea drumului existent.
  • Între timp, ISU B-IF a trimis spre Galaţi o nouă echipă de 100 de pompieri.
Urmărește
520 afișări
Imaginea articolului Circulaţia a fost redeschisă pe unul dintre cele mai importante drumuri din Galaţi

Sursa foto: Facebook / Costel Fotea

„S-a muncit fără întrerupere, inclusiv pe timpul nopţii, pentru ca traficul în zonă să fie redeschis pe acest tronson de drum. Drumul a fost afectat de puternicele viituri care au lovit judeţul nostru. Practic, pentru a putea redeschide circulaţia în zonă, a fost amenajată o nouă bandă de mers prin lărgirea drumului existent, respectând semnalizarea existentă. Este o soluţie temporară pentru a permite redeschiderea circulaţiei pe unul dintre cele mai importante drumuri din judeţ”, transmite Consiliul Judeţean Galaţi.

Urmează ca experţii să spună care sunt cele mai bune soluţii pentru refacerea porţiunilor afectate şi începerea lucrărilor.

Probleme sunt şi pe DJ 251 C, la ieşirea din Zărneşti, pe un drum cu trafic foarte scăzut. În rest, se circulă pe drumurile judeţene, deşi pe unele tronsoane afectate de inundaţii traficul se desfăşoară cu restricţii sau pe scurte lungimi de drum, pe un singur sens.

În sprijinul eforturilor locale, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISU B-IF) a trimis o nouă echipă formată din 100 de pompieri în judeţul Galaţi. Aceştia vor acţiona alături de forţele deja prezente acolo pentru a ajuta comunităţile grav afectate de inundaţii. Echipa se deplasează cu o flotă impresionantă de vehicule, inclusiv autocare, camioane şi o volă, asigurând astfel resursele logistice necesare pentru operaţiunile de lungă durată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici