Circulaţia în rondul de la Bucur Obor, restricţionată începând din 1 mai

Circulaţia în rondul de la Bucur Obor va fi restricţionată în etape din cauza lucrărilor de reabilitare a carosabilului, programate în perioada 1 - 5 mai, fără închiderea totală a circulaţiei pentru autovehicule şi pietoni, informează, miercuri, Direcţia Generală de Poliţie Bucureşti (DGPMB).

Urmărește
55 afișări
Imaginea articolului Circulaţia în rondul de la Bucur Obor, restricţionată începând din 1 mai

Circulaţia în rondul de la Bucur Obor, restricţionată începând din 1 mai (Imagine: Mediafax Foto)

Conform avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, se vor executa lucrări de reabilitare a carosabilului în rondul de la Bucur Obor, fără închiderea totală a circulaţiei autovehiculelor şi pietonilor, dar cu restricţionarea în etape a acesteia în perioada 1 - 5 mai.

Potrivit DGPMB, în prima zi a lunii mai se va bloca breteaua pasajului dinspre Strada Lizeanu către Piaţa Obor şi zona centrală a pieţei corespunzătoare virajului dinspre Şoseaua Colentina către B-dul Ferdinand.

În 2 şi 3 mai se va bloca breteaua pasajului dinspre Piaţa Obor către B-dul Ferdinand, respectiv breteaua pasajului dinspre Piaţa Obor către strada Lizeanu şi zona centrală a pieţei corespunzătoare virajului dinspre Calea Moşilor către strada Lizeanu.

Potrivit graficului, în 4 mai se va bloca breteaua pasajului dinspre Bulevardul Ferdinand către Piaţa Obor.

Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei recomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie, să respecte semnalizarea montată în zonă şi semnalele agenţilor de poliţie rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici