Circulaţia navelor rămâne închisă pe Canalul şi Bara Sulina din cauza furtunii puternice

Circulaţia navelor pe Canalul şi Bara Sulina este închisă în continuare, vineri, din cauza vântului puternic, care nu permite deplasarea în siguranţă a navelor, au anunţat reprezentanţii Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi.

Urmărește
50 afișări
Imaginea articolului Circulaţia navelor rămâne închisă pe Canalul şi Bara Sulina din cauza furtunii puternice

Circulaţia navelor rămâne închisă pe Canalul şi Bara Sulina din cauza furtunii puternice (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Se menţine măsura de oprire a circulaţiei navelor pe Bara şi Canalul Sulina. Condiţiile meteo nu permit deocamdată reluarea circulaţiei. Vântul bate cu 80 de kilometri la oră, iar pe mare valurile ating doi-trei metri", a declarat directorul adjunct al AFDJ Galaţi, Teodor Gheorghe.

Potrivit acestuia, o navă care transportă marfă continuă să fie oprită în rada Portului Sulina, iar navigatorii sunt informaţi în permanenţă despre evoluţia situaţiei.

Circulaţia navelor pe Canalul şi Bara Sulina a fost oprită, joi seară, în urma unei decizii a Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi, din cauza furtunii puternice.

Citeşte şi:

Circulaţia navelor pe Canalul şi Bara Sulina, oprită din cauza unei furtuni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici