Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale se desfăşoară cu dificultate

Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Gorj, Cluj, Harghita, Covasna, Argeş, Alba, Sibiu, Vrancea şi Vâlcea se desfăşoară, marţi, cu dificultate, din cauza zăpezii, informează Centrul Infotrafic.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale se desfăşoară cu dificultate

Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale se desfăşoară cu dificultate

Pe DN 67C Novaci - Rânca (judeţul Gorj), DN 1R, în zona Beliş (judeţul Cluj), DN 12C Gheorgheni - Lacu Roşu (judeţul Harghita) şi pe DN 13E Zagon - Barcani (judeţul Covasna) stratul de zăpadă este de unu-doi centimetri.

Din cauza zăpezii se circulă cu dificultate şi pe DN 7D Grebleşti - Vâlcea, la limita cu judeţul Argeş, pe DN 67C Curpăt - Şugag (judeţul Alba), DN 2D, în zona Ojdula (judeţul Covasna), DN 7C, la Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu) şi pe DN 1R, între kilometrii 30 şi 52, pe aceste drumuri stratul de zăpadă fiind între unu şi trei centimetri.

De asemenea, pe DN 2D, în zona Greşu (judeţul Vrancea) este un strat de zăpadă între unu şi patru centimetri, pe DN 7A Vidra - Obârşia Lotrului (judeţul Vâlcea) - între trei şi patru centimetri şi pe DN1R, în zona Scărişoara (judeţul Alba) - între unu şi cinci centimetri.

Şoferii care circulă pe aceste tronsoane de drum sunt sfătuiţi să îşi echipeze maşinile cu anvelope de iarnă, să circule cu viteză redusă şi să folosească frâna de motor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici