Circulaţia se deschide integral marţi pe Varianta Ocolitoare Târgu Jiu

Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, spune că de marţi de deschide integral circulaţia pe Varianta Ocolitoare Târgu Jiu, judeţul Gorj.

Urmărește
221 afișări
Imaginea articolului Circulaţia se deschide integral marţi pe Varianta Ocolitoare Târgu Jiu

Circulaţia se deschide integral marţi pe Varianta Ocolitoare Târgu Jiu. Sursa foto: Facebook/Cristian Pistol

Circulaţia pe Varianta Ocolitoare Târgu Jiu se deschide integral marţi, de la ora 14.00.

„În lungime de 19,987 km la care se adaugă un drum de legătură cu DJ665 de km 1+385 km, acest nou obiectiv de infrastructură deschis circulaţiei va permite autovehiculelor de mare tonaj să tranziteze zona fără a mai traversa oraşul şi va asigura legătura cu DN66 (Filiaşi - Târgu Jiu), DN67 (Târgu Jiu - RâmnicuVâlcea) , DN66 (Târgu Jiu - Petroşani)”, spune Pistol, pe pagina sa de Facebook.

Varianta Ocolitoare Târgu Jiu are profil de drum naţional cu o bandă pe sens, iar pe traseul ei au fost construite inclusiv 12 poduri şi pasaje, două 2 parcări, trei noduri rutiere.

Valoarea totală a proiectului este de 165,3 miloane de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Fonduri Europene Nerambursabile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici