Circulaţie îngreunată pe drumurile din Sălaj, din cauza zăpezii

Traficul rutier se desfăşura cu foarte mare dificultate duminică, pe drumurile naţionale şi judeţene din Sălaj, din cauza zăpezii şi a gheţii ce acoperă carosabilul, mai mulţi şoferi fiind nevoiţi să oprească pe marginea drumului.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe drumurile din Sălaj, din cauza zăpezii

Circulaţie îngreunată pe drumurile din Sălaj, din cauza zăpezii

Cele mai afectate zone sunt pe Valea Someşului, pe traseul Jibou - Var - Surduc - Ileanda, tronsonul fiind de aproximativ 40 de kilometri.

Echipele din cadrul Secţiei de Drumuri Naţionale Zalău au intervenit cu utilaje prevăzute cu lame pentru a curăţa zăpada şi a fluidiza circulaţia. S-au aruncat materiale antiderapante, dar duminică dimineaţă pe acest tronson erau deja şapte maşini oprite pe marginea drumului.

Circulaţia se desfăşoară cu mare greutate şi la intrarea în Sălaj din judeţul Cluj, pe traseul Ciucea - Buciumi - Zalău, pantele abrupte determinându-i pe conducătorii auto să reducă viteza la minim.

Pe drumul E81, care leagă Zalăul de Cluj, drumul este încă acoperit de zăpadă pe unele porţiuni. Utilajele de deszăpezire acţionează pe culmea Meseşului - 15 kilometri - şi pe dealul Gorgana, între localităţile Sânmihaiu Almaşului şi Poarta Sălajului. Şi în aceste zone, curbele strânse şi pantele foarte înclinate i-au făcut pe mai mulţi şoferi care nu aveau maşinile pregătite de iarnă să oprească pe marginea drumului.

La ora transmiterii acestei ştiri, două TIR-uri nu au mai putut înainta, fiind nevoite să tragă pe dreapta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici