Clienţii eMAG au acum la dispoziţie noi opţiuni de plată în rate: 24 sau 36 de rate fixe prin serviciul MyWallet

eMAG anunţă introducerea unor noi opţiuni de plată în rate prin intermediul serviciului său MyWallet, clienţii având posibilitatea de a achita cumpărăturile în valoare de până la 10.000 de lei în 24 sau 36 de rate fixe.

Urmărește
1065 afișări
Imaginea articolului Clienţii eMAG au acum la dispoziţie noi opţiuni de plată în rate: 24 sau 36 de rate fixe prin serviciul MyWallet

eMAG, cel mai mare retailer online din România, a anunţat introducerea unor noi opţiuni de plată în rate prin intermediul serviciului său MyWallet, astfel că acum clienţii au posibilitatea de a achita cumpărăturile în valoare de până la 10.000 de lei şi în 24 sau 36 de rate fixe. Până acum, clienţii eligibilie My Wallet aveau la dispoziţie plata în 30 de zile, în patru rate sau în 12 rate. Opţiunile de plată în rate prin serviciul My Wallet sunt disponibile atât pentru produse vândute de eMAG, cât şi de sellerii activi pe platformă.

„Este o perioadă cu cheltuieli mari pentru familii, în care bugetul se împarte între pregătirile pentru noul an şcolar şi pregătirile pentru toamnă, aşa că noile opţiuni de plată vin în sprijinul clienţilor noştri care pot achita acum cumpărăturile într-o perioadă mai lungă de timp, cu rate lunare mai mici. Fie că sunt interesaţi de articole din categoria electro-IT, precum telefoane sau laptopuri necesare pentru pregătirea temelor, fie că îşi redecorează casa, pentru fiecare avem o soluţie de finanţare accesibilă, printr-un proces de aprobare 100% online. Toate opţiunile de plată sunt afişate în checkout, de unde clienţii pot opta pentru varianta care li se potriveşte cel mai bine”, a spus Andrei Şercanean, VP ecommerce services eMAG România, Ungaria şi Bulgaria.

Spre exemplu, un laptop care costă 4.499 lei şi este achitat cu MyWallet în 36 de rate, are rata lunară începând de la  124,97 lei. În cazul unui telefon care costă 3.299 lei, rata lunară începe de la 91,64 lei.

În prezent, sunt peste două milioane de clienţi eMAG care pot folosi cele cinci metode de plată disponibile. Pentru a accesa oricare dintre soluţiile de plată disponibile în My Wallet, clienţii trebuie să îşi salveze cardul în contul eMAG şi să aibă ultima versiune a aplicaţiei. Aceste soluţii de plată sunt disponibile clienţilor care au un istoric de tranzacţionare şi plată pe platforma eMAG.

Interesul pentru metodele de plată în rate este în continuă creştere în rândul clienţilor eMAG. În topul categoriilor achitate cu My Wallet se numără telefoanele mobile, aparatele de aer condiţionat, frigiderele şi maşinile de spălat, televizoarele, laptopurile şi articolele din categoria fashion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici