CNAIR: A fost reluat traficul pe sectorul de drum Boiţa - Lazaret

  • Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă luni seara că a fost reluat traficul pe sectorul de drum Boiţa – Lazaret.
  • Este ultima săptămână în care sectorul menţionat se mai închide pe parcursul zilei.
Urmărește
1312 afișări
Imaginea articolului CNAIR: A fost reluat traficul pe sectorul de drum Boiţa - Lazaret

CNAIR: A fost reluat traficul pe sectorul de drum Boiţa - Lazaret

„A fost reluat traficul pe sectorul de drum Boiţa - Lazaret începând cu ora 20:00, conform programului! De astăzi se intră în ultima săptămână în care DN7 este închis pe sectorul Boiţa – Lazaret”, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pe Facebook.

Compania de drumuri a prezentat stadiul lucrărilor care trebuie să se încheie peste câteva zile.

„Tot astăzi constructorul a mobilizat în şantier primele 4 foreze pentru execuţia forajelor geotehnice. Antreprenorul turc a muncit într-un ritm susţinut, ceea ce permite redeschiderea circulaţiei pe data de 9 august, aşa cum s-a stabilit de la început. Constructorul continuă execuţia lucrărilor de stabilizare a drumurilor tehnologice şi de curăţare a versantului de anrocamente şi de resturi rezultate din defrişări. Ca urmare a operaţiunilor în care sunt implicate şi utilaje grele, se menţine în continuare ridicat riscul de cădere pe carosabil a arborilor, rocilor şi maselor de pămant pe timpul zilei. Echipele care se ocupă de siguranţa circulaţiei sunt la rândul lor mobilizate pentru a interveni urgent dacă situaţia o impune. Acolo unde există pericolul căderii de pe versant a unor anrocamente, arbori sau rădăcini de copaci pe partea carosabilă, antreprenorul a montat parapete din beton.În cazul în care, pe timpul nopţii, vor apărea situaţii de risc traficul rutier se va închide, iar echipele antreprenorului vor interveni în cel mai scurt timp posibil. Aceste măsuri fac parte din obligaţiile antreprenorului care trebuie să acţioneze astfel încât să fie evitată producerea unor evenimente periculoase pentru deplasarea pe DN7”, a adăugat CNAIR.

Pe DN7, sectorul Boiţa - Lazaret, circulaţia se desfăşoară între orele 20.00 - 6.00 pentru toţi participanţii la traficul rutier, iar în intervalele orare 7.30 - 8.00 şi 16.30 - 17.00, doar pentru riverani. Lucrările sunt reluate în fiecare zi la ora 6.00 până pe data de 9 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici