CNAIR anunţă reluarea traficului pe sectorul de drum Boiţa – Lazaret

  • CNAIR anunţă miercuri seara că s-a reluat traficul pe sectorul de drum Boiţa – Lazaret.
  • În ciuda ploii, lucrările nu au fost oprite, transmite compania de drumuri.
Urmărește
100 afișări
Imaginea articolului CNAIR anunţă reluarea traficului pe sectorul de drum Boiţa – Lazaret

CNAIR anunţă reluarea traficului pe sectorul de drum Boiţa – Lazaret

CNAIR a făcut anunţul pe Facebook.

„A fost reluat traficul pe sectorul de drum Boiţa - Lazaret începând cu ora 20:00, conform programului! Deşi a plouat, constructorul a continuat lucrările pe tot parursul zilei şi a finalizat drumurile tehnologice necesare utilajelor care vor executa forajele geotehnice în zona portalelor de intrare-ieşire ale tunelului Boiţa 2. Tot astăzi a fost suplimentat numărul de utilaje acolo unde suprafaţa zonei de lucru permite”, a anunţat CNAIR.

„De asemenea, constructorul a informat că va lua săptămâna aceasta măsuri pentru curăţarea versantului de resturile rezultate din defrişari şi din amenajarea drumurilor tehnologice. În plus, antreprenorul turc va suplimenta personalul responsabil cu siguranţa circulaţiei pentru a putea interveni rapid în cazul în care apar situaţii de risc în perioada în care traficul rutier este deschis (între orele 20.00 şi 6.00). Aceste măsuri fac parte din obligaţiile antreprenorului care trebuie să acţioneze astfel încât să fie evitată producerea unor evenimente periculoase pentru deplasarea pe DN7. În cazul în care va exista riscul unor căderi de pietre, mase de pământ sau material lemnos pe carosabil, traficul rutier se va închide, iar echipele antreprenorului vor interveni pentru pentru îndepărtarea acestora în cel mai scurt timp posibil. Ca urmare a operaţiunilor de defrişare în care sunt implicate şi utilaje grele, se menţine în continuare ridicat riscul de cădere pe carosabil a arborilor, rocilor şi maselor de pămant pe timpul zilei”, a precizat CNAIR.

Pe DN7, în sectorul Boiţa – Lazaret, circulaţia se desfăşoară zilnic între orele 20.00 - 6.00 pentru toţi şoferii, iar în intervalele orare 7.30 - 8.00 şi 16.30-17.00, doar pentru riverani.

Lucrările sunt reluate în fiecare zi la ora 6.00 până pe data de 9 august.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici