CNAIR anunţă ridicarea restricţiilor de tonaj pe DN1, pe perioada lucrărilor de pe Valea Oltului

Compania Naţională de Administrare a Ifrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat luni ridicarea restricţiilor de tonaj pe DN1, pe perioada lucrărilor de pe Valea Oltului.

Urmărește
218 afișări
Imaginea articolului CNAIR anunţă ridicarea restricţiilor de tonaj pe DN1, pe perioada lucrărilor de pe Valea Oltului

CNAIR informează că s-a luat decizia ridicării temporare a restricţiei de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, pe sectorul de drum DN1, Ploieşti (intersecţie DN1 cu DJ236) - Braşov (intersecţie DN1 cu DN1A) în zilele de marţi – joi, in intervalul orar 6:00 - 22:00.

Decizia este în vigoare în perioada 8 iulie – 9 august 2024, când traficul pe Valea Oltului va fi deviat.

„Această măsură se aplică pe durata executării unor lucrări de defrişare, rănguire, dislocare de stânci periculoase, pentru realizarea lucrărilor aferente secţiunii 2 a autostrăzii Sibiu - Piteşti, pe tronsonul DN 7, între Boiţa (ieşire de pe autostradă) şi Brezoi, pentru care, din considerente de siguranţă a participanţilor la trafic, s-a impus instituirea unei restricţii totale de circulaţie, pe timpul zilei, timp de o lună, începând cu data de 08.07.2024”, transmite CNAIR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici