CNAIR, despre Valea Oltului: Antreprenorul va suplimenta numărul de utilaje şi de muncitori

Antreprenorul va suplimenta, de săptămâna viitoare, numărul de utilaje şi muncitori în două puncte ale lucrărilor de defrişare de pe Valea Oltului, a anunţat duminică Cristian Pistol, directorul CNAIR.

Urmărește
1297 afișări
Imaginea articolului CNAIR, despre Valea Oltului: Antreprenorul va suplimenta numărul de utilaje şi de muncitori

CNAIR, despre Valea Oltului: Antreprenorul va suplimenta numărul de utilaje şi muncitori

Cristian Pistol susţine că a verificat duminică lucrările de defrişare pe ValeaOltului.

„Ritmul de lucru este bun, deşi echipele au întâmpinat, în cele 7 zile de când au început operaţiunile, o serie de dificultăţi legate de structura şi de specificul terenului. Până la sfârşitul zilei vor ajunge la peste 26% din totalul suprafeţei de pădure care trebuie defrişată”, a scris pe Facebook şeful CNAIR.

Acesta spune că echipele vor începe să asigure de săptămâna viitoare conexiuni între punctele de lucru deschise, iar ulterior vor continua defrişarea unor zone de pădure mai extinse de pe amplasamentul viitoarei secţiuni 2 a autostrăzii Sibiu-Piteşti.

„Am solicitat antreprenorului turc (Asocierea Mapa-Genghiz) să caute soluţii pentru suplimentarea pe cât posibil a numărului de utilaje şi muncitori în zonele mai uşoare, pentru a creşte randamentul lucrărilor. Antreprenorul mi-a dat asigurări ca de săptămâna viitoare va lua această măsură pentru două puncte deoarece acum platforma de lucru permite. Însă în zonele dificile aflate la înălţime, nu pot fi aduse mai multe utilaje deoarece nu este suficient spaţiu de manevră”, a adăugat Pistol.

El spune că a atras atenţia şefului de şantier să se asigure că masa lemnoasă este predată Ocoalelor Silvice, primăriilor şi cetăţenilor cărora li s-au acordat despăgibiri în natură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici