Cod portocaliu în Capitală şi în Ilfov: 13 maşini au fost avariate

Pompierii din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov au avut până luni dimineaţa 45 de intervenţii ca urmare a fenomenelor meteorologice. 13 maşini au fost avariate.

Urmărește
260 afișări
Imaginea articolului Cod portocaliu în Capitală şi în Ilfov: 13 maşini au fost avariate

Cod portocaliu în Capitală şi în Ilfov: 13 maşini au fost avariate

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pe durata codului portocaliu, de duminică de la ora 8.00 până luni la ora 5.30, pompierii au avut 45 de intervenţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Dintre acestea, 26 de intervenţii au fost pentru extragerea apei acumulate în locuinţe, curţi şi străzi, iar alte 17 interventii au fost pentru îndepărtarea copacilor căzuţi. În total, 13 maşini au fost avariate în urma fenomenelor meteorologice.

Şi în Botoşani, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unor copaci doborâţi pe drumul dintre localităţie Vorona şi Schit Orăşeni şi pe DN 28 B, în zona pădurii Buda, dar şi pentru îndepărtarea unui banner rupt de vânt în municipiul Botoşani, pe Calea Naţională.

De asemenea, în Suceava, s-a intervenit pentru degajarea unor copaci căzuţi pe raza localităţii Chiril, dar şi pe strada Tineretului din municipiul Suceava. De asemenea, pe strada Tineretului, un echipaj de pompieri evacuează apa scursă în subsolul unui bloc de locuinţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici