Como oferă bere gratis fanilor lui Napoli pentru a le recompensa fair-play-ul

Clubul de fotbal italian Como va oferi o bere gratuită fiecărui fan al lui Napoli care se va deplasa la Stadio Giuseppe Sinigaglia pentru meciul din Serie A din februarie, a declarat luni clubul recent promovat, relatează Reuters.

Urmărește
156 afișări
Imaginea articolului Como oferă bere gratis fanilor lui Napoli pentru a le recompensa fair-play-ul

Como oferă bere gratis fanilor lui Napoli pentru a le recompensa fair-play-ul

Como doreşte să le mulţumească suporterilor pentru primirea călduroasă de care au avut parte vinerea trecută la Napoli.

Scott McTominay, de la Napoli, a marcat după 25 de secunde, iar Romelu Lukaku şi David Neres au fost şi ei la post, în victoria cu 3-1 în faţa vizitatorilor de la Como, vineri, pentru a-şi extinde avansul în fruntea clasamentului.

Como, cu două victorii în şapte meciuri, a revenit în Serie A în acest sezon după o absenţă de 21 de ani.

Cu toate acestea, echipa lui Cesc Fabregas se bucură deja de cea mai bună atmosferă din campionat, fiind deosebit de apreciată la Napoli de publicul local, care i-a întâmpinat călduros pe vizitatori.

„Como 1907 doreşte să transmită sincere mulţumiri @sscnapoli şi fanilor săi pentru frumoasa demonstraţie de sportivitate de după meciul de vineri seara”, a declarat Como pe platforma de social media X.

„Atmosfera de pe stadionul Maradona şi reacţia fanilor ambelor echipe după meci au fost de neegalat.

„Acesta este motivul pentru care Como 1907 va oferi o bere pentru fiecare fan al lui Napoli în deplasare la meciul retur de pe Stadio Giuseppe Sinigaglia din februarie 2025.”

Como ocupă locul 14 în clasament, cu opt puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
como,
napoli,
bere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici