Compania unde lucra Carmen Ramona Cîciu regretă decesul angajatei

Firma Ipsos Interactive Services, unde lucra Carmen Ramona Cîciu, căreia i s-a făcut rău la serviciu, iar după patru zile a decedat, spune că va face tot ce va putea pentru a ajuta familia angajatei lor, considerând pierderea acesteia drept una grea.

Urmărește
299 afișări
Imaginea articolului Compania unde lucra Carmen Ramona Cîciu regretă decesul angajatei

Compania unde lucra Carmen Ramona Cîciu regretă decesul angajatei

"Ipsos Interactive Services regretă profund decesul colegei Carmen Ramona Ciciu. Vestea decesului ei este una tragică şi ne-a îndurerat profund. Carmen a fost un om minunat, o colegă extraordinară, care a fost în echipa noastra încă de la început. Este o pierderea grea pentru noi, colegii ei. Suntem alături de familia îndoliată şi vom face tot ce ne stă în putinţă să-i ajutăm. Dumnezeu să o odihnească în pace!", se arată într-un comunicat al companiei.

Carmen Ramona Cîciu, căreia i s-a făcut rău la serviciu şi care a stat în comă profundă câteva zile, a murit, sâmbătă, la ora 19.45, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Medicul a explicat că femeia era ventilată mecanic, iar funcţiile cordului erau, de asemenea, susţinute cu ajutorul aparatelor. "Deşi s-au încercat multiple manevre de resuscitare şi terapia specifică, Ramona Cîciu nu a mai putut fi salvată", a spus Popescu.

Încă de la început, medicii au fost rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale femeii, după ce aceasta şi-a pierdut cunoştinţa la serviciu şi a rămas în această stare mai mult de cinci minute, după care a intrat în comă profundă.

După ce Ramonei Cîciu i s-a făcut rău la serviciu şi şi-a pierdut cunoştinţa, marţi, angajaţii companiei Ipsos Interactive Services, la care aceasta lucra, au anunţat Clinica MedLife unde este arondată firma. De acolo a fost trimisă o ambulanţă SOS, care a ajuns la caz destul de repede după solicitare, dar nu era echipată pentru a putea interveni într-o situaţie atât de gravă, au relatat, vineri, colegi ai femeii.

Imediat după anunţarea Clinicii MedLIfe, colegii Ramonei Cîciu, speriaţi de starea acesteia, au chemat şi medici de la Centrul Medical Unirea, aflat la parterul clădirii unde are sediul firma Ipsos.

După ce ambulanţa SOS a ajuns la caz, pentru că nu avea echipamente de resuscitare, a fost solicitat sprijinul SMURD.

Ramona Cîciu a fost transportată, marţi, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), iar medicii de la SMURD care au preluat-o au efectuat manevre de resuscitare timp de 90 de minute, întrucât femeie avea activitate cardiacă.

Purtătorul de cuvânt al SUUB, medicul Bogdan Popescu, a spus că femeia avea deja un edem cerebral la internare, cauzat de neoxigenarea creierului mai mult de cinci minute. "Fără oxigen, apar leziuni ireversibile ale creierului", a explicat medicul.

Deşi edemul cerebral a fost operat, miercuri, pentru decompensarea zonei, starea femeii nu s-a ameliorat, din contră au apărut complicaţii, ea rămânând în comă profundă până sâmbătă seară, când a decedat.

Procurorii Parchetului Judecătoriei sectorului 6 din Capitală s-au autosesizat şi fac cercetări cu privire la respectarea securităţii şi sănătăţii în muncă în cazul Ramonei Cîciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici