Concert Oasis: Un hotel din Marea Britanie a anulat toate rezervările, apoi a mărit preţul

Un hotel din Manchester, Marea Britanie, e acuzat că a anulat rezervările din zilele în care trupa Oasis susţine concerte, apoi a revândut camerele la preţuri mai mari.

Urmărește
334 afișări
Imaginea articolului Concert Oasis: Un hotel din Marea Britanie a anulat toate rezervările, apoi a mărit preţul

Concert Oasis: Un hotel din Marea Britanie a anulat toate rezervările, apoi a mărit preţul

Un hotel din Manchester, Marea Britanie, a fost acuzat de anularea rezervărilor făcute de clienţi pentru nopţile în care trupa Oasis va susţine concerte în oraş, în 2025, şi de republicarea acestora la preţuri mult mai mari, informează Sky News.

Sacha Lord, consilier economic al oraşului Greater Manchester, a declarat pe X că a fost contactat de mai multe persoane ale căror rezervări au fost anulate din cauza unei presupuse „erori tehnice”.

Aceştia au observat ulterior că aceleaşi camere au reapărut la preţuri de trei ori mai mari.

Mark Slinger, fan Oasis, a rezervat o cameră la acest hotel pentru 20 iulie, ultima noapte din seria de concerte a trupei.

După ce a făcut rezervarea pe o platformă, a fost contactat de hotel, care i-a cerut să o anuleze din cauza unei erori tehnice.

Mark a refuzat să accepte cererea de anulare, considerând că situaţia a fost cauzată de dorinţa hotelului de a revinde camerele la preţuri mai mari.

Reprezentanţii hotelului neagă acuzaţiile

Reprezentanţii hotelului au declarat că o eroare tehnică ar fi dus la suprarezervarea camerelor şi au negat orice intenţie de a revinde camerele la preţuri mai mari.

Cu toate acestea, au susţinut că toate rezervările făcute înainte de 26 august vor fi onorate.

Creşterea preţurilor în perioada evenimentelor importante nu reprezintă o noutate, însă această situaţie a atras atenţia asupra practicilor de tarifare din industria hotelieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici