Constanţa: Bărbat care a oferit jeleuri cu droguri copiilor iar o fetiţă a ajuns la spital, reţinut

  • Un român cu domiciliul în SUA, care a oferit jeleuri conţinând droguri adulţilor şi copiilor care au participat la un eveniment organizat într-un salon de beauty din Constanţa, a fost reţinut.
  • O fetiţă de 3 ani a ajuns la spital, drogată.
  • Produsele bărbatului urmau să fie vândute la Neversea.
Urmărește
2617 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Bărbat care a oferit jeleuri cu droguri copiilor iar o fetiţă a ajuns la spital, reţinut

Constanţa: Bărbat care a oferit jeleuri cu droguri copiilor iar o fetiţă a ajuns la spital, reţinut

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, Biroului de Combatere a Traficului de Droguri Constanţa, precum şi poliţiştii au dispus reţinerea unui bărbat (cetăţean român cu domiciliul în SUA), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că în perioada 29 iunie – 6 iulie 2024, acesta ar fi deţinut şi oferit droguri de risc sub forma unor jeleuri conţinând THC (Tetrahidrocannabinol).

Astfel, în 29 iunie 2024, pe parcursul unui eveniment privat, organizat în urma deschiderii unui salon cosmetic, la care au participat mai multe persoane, adulţi şi minori, bărbatul a deţinut drogul de risc sub formă de bomboană gelatinoasă, un astfel de jeleu fiind consumat de o fetiţă în vârstă de 3 ani, care ulterior a necesitat internarea şi investigaţii medicale complexe, ca urmare a ingerării produsului cu conţinut de THC.

De asemenea, pe parcursul administrării probatoriului, au fost indisponibilizate alte asemenea produse ce conţin drogul de risc, iar în urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa bărbatului a fost identificată şi ridicată o cantitate de canabis, precum şi alte mijloace de probă.

Totodată, din investigaţii a rezultat că drogul de risc urma să fie comercializat pe parcursul unui festival de muzică ce se desfăşoară în municipiul Constanţa. În Constanţa în prezent se desfăşoară Neversea.

Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici