Constanţa: Doi români şi doi chinezi, la spital după un conflict în stradă (Video)

Patru persoane, între care doi cetăţeni chinezi, au ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa în urma unei altercaţii care a avut loc, sâmbătă noaptea, pe strada Caraiman din municipiul Constanţa, între un grup de chinezi şi unul de români, în conflict fiind folosit şi un pistol cu bile de cauciuc.

Urmărește
36 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Doi români şi doi chinezi, la spital după un conflict în stradă (Video)

Constanţa: Doi români şi doi chinezi, la spital după un conflict în stradă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, Radu Croitoru, a declarat că a existat un conflict între un grup de chinezi şi unul de români, dar deocamdată motivele altercaţiei nu au fost stabilite de oamenii legii.

Astfel, la Unitatea de Primire Urgenţe s-au prezentat un chinez în vârstă de 39 de ani, care avea două plăgi înjunghiate, şi un cetăţean , Memet Ecrem, de 28 de ani, care ar fi fost împuşcat de un chinez cu un pistol cu bile, în zona lateralo-abdominală dreaptă. Cei doi erau însoţiţi de un alt cetăţean chinez şi un român, care suferiseră răni uşoare în urma conflictului.

Radu Croitoru a precizat că deocamdată nu se cunosc motivele pentru care românii şi chinezii s-au luat la bătăie, acestea urmând să fie stabilite în urma audierilor care vor avea loc în cursul zilei de duminică. Purtătorul de cuvânt al IPJ a precizat că cetăţenii chinezi nu au putut fi audiaţi în lipsa unui translator oficial.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-au produs evenimentele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici