Controale la paza spitalelor din Capitală, după scandalul de la Pantelimon

  • Autorităţile vor face, în perioada următoare, controale la toate firmele de pază care asigură securitatea în spitalele din Capitală.
  • Acţiunea vizează verificarea respectării obligaţiilor contractuale de către aceste companii, în contextul scandalului de la Spitalul Pantelimon.
Urmărește
85 afișări
Imaginea articolului Controale la paza spitalelor din Capitală, după scandalul de la Pantelimon

Controale la paza spitalelor din Capitală, după scandalul de la Pantelimon

Verificările vor analiza modul în care firmele specializate îşi îndeplinesc atribuţiile, cu accent pe angajarea şi pregătirea agenţilor de securitate, echiparea acestora cu uniforme şi mijloace de protecţie, precum şi documentaţia aferentă serviciului prestat, arată un comunicat al Poliţiei Capitalei.

De asemenea, se va evalua cunoaşterea consemnelor de către agenţi, obligaţiile acestora în timpul serviciului, precum şi timpul de intervenţie în cazul unui incident.

Scopul acestor măsuri este de a asigura siguranţa în unităţile medicale din Capitală, după ce poliţiştii au intervenit sâmbătă la un scandal izbucnit în camera de gardă a Spitalului Pantelimon. Mai multe persoane au fost rănite, în urma unui conflict între două familii din oraşul Pantelimon, potrivit verificărilor. Ulterior, victimele au ajuns la Spitalul Pantelimon, unde s-ar fi prezentat şi alte persoane, înarmate cu obiecte contondente. În urma altercaţiei, ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă, iar suspecţii au reuşit să părăsească spitalul înainte de sosirea poliţiştilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici