Copilul de 13 ani, dispărut în Sovata, unde era în excursie, a fost găsit în pădure

  • Copilul de 13 ani care a dispărut luni în Sovata, unde era în excursie, a fost găsit în pădure, în afara oricărui pericol.
  • În activităţile de căutare au fost implicate peste 300 de persoane.
Urmărește
1350 afișări
Imaginea articolului Copilul de 13 ani, dispărut în Sovata, unde era în excursie, a fost găsit în pădure

Copil de 13 ani, dispărut în Sovata, unde era în excursie

UPDATE: „În urma tuturor activităţilor de căutare, efectuate de peste 300 de persoane, dintre care efective de poliţie, jandarmi, salvatori ISU, reprezentanţi Salvamont Mureş, paznici de vânătoare şi numeroşi voluntari, minorul Fazakas Bence, de 13 ani, a fost identificat, în pădure, în afara oricărui pericol”, anunţă IPJ Mureş.

Poliţiştii precizează că băiatul nu a fost victima vreunei infracţiuni şi este acum în prezenţa părinţilor săi.

ŞTIREA INIŢIALĂ: În jurul orei 13:35, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Sovata au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cadru didactic cu privire la faptul că, Fazakas Bence, de 13 ani, din Miercurea Nirajului, a dispărut, în timp ce se afla cu un grup organizat într-o zonă de pădure din Sovata, ieşire către Eremitu (Săcădat).

Poliţia Mureş a constituit de îndată echipe operative de căutare, fiind solicitate în sprijin efective de jandarmi şi salvatori ISU.

Totodată, la activităţile de căutare participă reprezentanţi Salvamont şi paznici de vânătoare, fiind folosit de către poliţisti şi un câine de urmă.

Copilul are înălţime aproximativ 1,40, greutate aproximativ 40 kg, părul şaten şi creţ.

Din verificările efectuate cu privire la vestimentaţia minorului, la momentul dispariţiei sale acesta ar fi fost îmbrăcat cu geacă de culoare albastră sau verde închis şi pantaloni închişi la culoare.

Persoanele care pot oferi informaţii despre minor sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

A fost emis şi un mesaj Ro-Alert cu privire la dispariţia copilului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici