Cozi de maşini la frontiera cu Ungaria. Se aşteaptă şi o oră şi jumătate

Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este Petea, cu 90 de minute aşteptare.

Urmărește
498 afișări
Imaginea articolului Cozi de maşini la frontiera cu Ungaria. Se aşteaptă şi o oră şi jumătate

Cozi de maşini la frontiera cu Ungaria. Se aşteaptă şi o oră şi jumătate

Potrivit trafic online, aplicaţia Poliţiei de Frontieră, cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este Petea, unde se alteaptă 90 de minute la ieşirea din ţară.

Sâmbătă, la orele prânzului, la Nădlac, timpii de aşteptare ajungeau la 70 de minute.

Sâmbătă, poliţiştii de frontieră din întreaga ţară au făcut formalităţile pentru trecerea frontierei (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) pentru peste 320.000 de persoane, cetăţeni români şi străini, şi aproximativ 97.800 de mijloace de transport care au tranzitat fro­ntiera.

Astfel, pe sensul de intrare în România, prin punctele de frontieră terestre, dar şi prin cele aeriene şi maritime (sosiri din state non Schengen) au fost făcute formalităţile de intrare în ţară pentru 152.178 persoane. Totodată, au intrat în ţară 46.362 mijloace de transport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
frontiere,
cozi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici