Craiova: Angajat al MAp, prins furând din supermarket

Un lucrător în cadrul Ministerului Apărării a fost prins, duminică seară, de agenţii de pază ai unui supermarket din Craiova, în timp ce fura mai multe bunuri din magazin, în valoare de 87 de lei.

Urmărește
2 afișări

Florin Găman (38 ani), angajat ca plutonier major în cadrul UM 01266 Craiova, a fost reţinut de jandarmi după ce a fost prins de agenţii de pază ai unui supermarket că a luat mai multe produse fără să plătească. Bărbatul, însoţit de soţia sa, Camelia Găman, au pus într-un coş de cumpărături veselă şi produse de igienă în valoare de 40 de lei.

“Bărbatul a luat şi un parfum de 47 de lei pe care l-a pus în geanta soţiei sale. Cei doi au plecat din magazin fără să plătească, îndreptându-se spre parcarea supermarketului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, Cosmin Mirea.

Agenţii de pază ai magazinului i-au oprit pe cei doi soţi, care au recunoscut că nu au plătit produsele.

“S-au întors în magazin şi au plătit doar ce au pus în coş. Agenţii le-au spus că i-au văzut pe camerele video, instalate în magazin, când au pus în geanta femeii un parfum. Cei doi nu au recunoscut, moment în care am fost solicitaţi să intervenim”, a mai spus Mirea. Ulterior, cei doi au recunoscut că au plecat şi cu parfumul. Pe numele soţilor Găman au fost întocmite actele premergătoare întocmirii unui dosar penal sub acuzaţia de furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici