- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
InfoCons: Crenvurştii din România. E-urile s-au menţinut la acelaşi nivel din anul 2009
E-urile din crenvurştii de pui s-au menţinut, în România, la acelaşi nivel din anul 2009. Aditivii şi cantitatea de sare, în schimb, au crescut.
InfoCons: Crenvurştii din România. E-urile s-au menţinut la acelaşi nivel din anul 2009
InfoCons a realizat un studiu comparativ cu privire la evoluţia produselor tip crenvurşti de pui în perioada 2009 – 2022.
În total, pe parcursul anilor, 90 de produse tip crenvurşti de pui au făcut obiectul studiilor.
În ceea ce priveşte conţinutul de aditivi alimentari, s-a constatat o menţinere a numărului mediu de E-uri, după o fluctuaţie în perioada 2015-2018.
5 E-uri în studiul din 2009
6 E-uri în studiul din 2015
7 E-uri în cazul studiul din 2017
6 E-uri în 2018
5 E-uri în studiul din 2022.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Rusia înarmează trupele nord-coreene cu arme de infanterie la frontiera cu Ucraina
-
Noi percheziţii în R. Moldova: Gruparea „ŞOR” oferă oamenilor bani pentru a-l vota pe Stoianoglo
-
Kemi Badenoch, noul lider al Partidului Conservator din Marea Britanie
-
Inundaţii în Spania. Premierul anunţă cea mai mare desfăşurare militară pe timp de pace. 211 morţi
Crenvurşti de pui - Număr maxim de E-uri
8 E-uri în anul 2009
7 E-uri în anul 2015
12 E-uri în anul 2017
12 E-uri în anul 2018
10 E-uri în anul 2022.
Cel mai mare număr de E-uri într-un singur produs tip crenvurşti de pui a fost identificat în studiile din anii 2017 şi 2018, regăsindu-se 12 E-uri într-un singur produs, iar cel mai mic număr de E-uri a fost identificat în studiul din acest an, respectiv 2 E-uri.
A fost identificată o creştere a tipurilor de aditivi identificaţi în produsele tip crenvurşti de pui:
10 tipuri de aditivi identificaţi în 2009
16 tipuri de aditivi identificaţi în 2015
21 de tipuri în 2017
15 tipuri în 2018
23 de tipuri în 2022.
În ce priveşte evoluţia cantităţii maxime de sare din crenvurştii de pui, cantitatea maximă de sare a fost identificată în acest an: 3.2 g/100g.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
GANDUL.RO