Cristina Stroe, soţia lui Damian Drăghici, lansează „Dă şi tu din”, un manifest muzical gipsy-pop-electronic pentru libertate şi acceptare

Cristina Stroe, artista rebelă care declară libertate muzicii fără gen, lansează manifestul muzical şi vizual „Dă şi tu din”, o piesă eclectică pe ritmuri de gipsy-pop-electronic care susţine ridicarea limitelor şi a prejudecăţilor în artă şi creativitate.

Urmărește
92 afișări
Imaginea articolului Cristina Stroe, soţia lui Damian Drăghici, lansează „Dă şi tu din”, un manifest muzical gipsy-pop-electronic pentru libertate şi acceptare

Cristina Stroe, soţia lui Damian Drăghici, lansează „Dă şi tu din”, un manifest muzical gipsy-pop-electronic pentru libertate şi acceptare

„Artistul este cel mai liber suflet de pe Pământ şi, cu toate astea, ne legăm mâinile şi picioarele prin dorinţa de a ne face plăcuţi. Eu nu mă mai gândesc dacă mă place sau nu cineva, dacă prinde sau nu muzica mea, ci mi-am propus să lansez tot ce-mi place, cu toate că ar putea suna diferit. Eu nu mi-am dorit niciodată să fiu vedetă. Mi-am dorit să cânt. După ce am reuşit să cânt aşa cum mi-am imaginat eu că vreau să mă aud, mi-am dat seama că cea mai mare şmecherie în viaţă este să fii liber, orice ai face. Aşadar, după ani de zile în care am bifat tot ce-am crezut eu că trebuie, acum încep să mă bucur de “nebunia” mea şi să îmi îmbrăţişez creativitatea. Chiar glumeam cu apropiaţii mei că probabil sufăr de bipolaritate muzicală şi mă bucur de asta, pentru că simt că muzica nu are graniţe, nu se blochează în limite şi în prejudecăţi. Îmi plac prea multe stiluri şi genuri, ca să mă limitez doar la unul. De fapt, pentru mine, să pot să vibrez în atâtea culori muzicale este o mare binecuvântare. Muzica nu ar trebui să aibă gen.” a mărturisit Cristina Stroe, artista care simte că noua sa piesă reprezintă eliberarea ei artistică şi începutul unui nou capitol muzical în cariera sa.

Diferită faţă de restul pieselor lansate şi de stilul pe care Cristina Stroe l-a abordat până acum, „Dă şi tu din”, făcută în colaborare cu David Ciente, hipnotizează încă de la prima ascultare şi conduce într-o lume vibrantă a creativităţii artistice, unde orice impuls este permis.

Producţie muzicală marca We Are Family Records, cu muzica şi versurile semnate de Cristina Stroe, piesa „Dă şi tu din” transmite prin note, dar şi prin videoclipul curajos ca exprimare artistică, regizat de Bogdan Păun şi produs de Loops Production, mesajul de energie molipsitoare şi de eliberare de inhibiţii. Revista Vogue din Italia a preluat un cadru din videoclipul noii piese a Cristinei Stroe, confirmând astfel că stilista Miruna Miu a adus prin vestimentaţie şi construcţie stilistică accentele tradiţionale gipsy potrivite pentru un mesaj vizual unic şi de impact internaţional.

“Cristina este un izvor de talent artistic cum rar am întâlnit. “Dă şi tu din” este o piesă care exprimă viziunea şi simţul muzical al Cristinei, acum. Eu cred în această viziune şi cred că muzica ei are o energie extrem de puternică ce va face valuri în industrie”, a declarat în prag de lansare celebrul Damian Draghici, soţul, dar şi fanul artistei Cristina Stroe.

Cristina Stroe este considerată una dintre cele mai bune voci din muzica românească, dar şi una dintre cele mai autentice şi rebele artiste. Îndrăgostită de muzică şi de cântat de când se ştie, Cristina a studiat pianul de la vârsta de 6 ani şi a explorat foarte multe genuri muzicale atât în calitate de interpretă, cât şi de compozitoare. A făcut parte ani de zile din trupa de voci a artistei Andra, dar şi din creativa trupă Damian & Brothers şi şi-a conturat în paralel şi o carieră solo pe care şi-o doreşte colorată, incluzivă, liberă, lipsită de etichete, limite şi prejudecăţi. Cristina Stroe a experimentat în calitate de cântăreaţă, dar şi compozitoare, de la muzică jazz, de festival, balcanică sau pop, până la muzica de copii pe care a creat-o şi interpretat-o pentru fiul ei şi al lui Damian Drăghici, Andrei. Ca partener alături de soţul său, Damian Drăghici, la labelul We Are Family Records, Cristina Stroe îşi petrece o mare parte din timp la studio, îşi pune semnătura pe nenumărate hituri din industria muzicală românească, colaborează cu cei mai importanţi artişti din ţară şi creează proiecte memorabile şi virale, precum „Bairam la Casa de Cultură”, care s-a născut într-un camp de muzică pentru a readuce frumuseţea, libertatea şi energia pieselor din anii 2000 în prezent.

Mai multe despre activitatea şi personalitatea Cristinei Stroe se pot regăsi pe canalele oficiale ale artistei: https://www.instagram.com/iamcristinastroe/, https://www.tiktok.com/@cristina.stroe

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici