Cursă ilegală de maşini pe străzile din Constanţa. Patru tineri sunt anchetaţi

Patru tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani sunt cercetaţi de poliţişti după ce ar fi făcut, vineri seara, un concurs de maşini pe o stradă din Constanţa.

Urmărește
55 afișări
Imaginea articolului Cursă ilegală de maşini pe străzile din Constanţa. Patru tineri sunt anchetaţi

Cursă ilegală de maşini pe străzile din Constanţa. Patru tineri sunt anchetaţi

Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii au prins patru tineri cu vârste cuprinse între 22 de ani şi 29 de ani care vineri seara, între orele 21.00 şi 23.00, ar fi participat la întreceri ilegale de maşini pe şoseaua Industrială.

Aceştia ar fi ocupat ambele sensuri de mers ale străzii, participând la întrecere, la volanul maşinilor pe care le conduceau.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest şi cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezenţă a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participarea la întreceri neautorizate pe drumurile publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici