Legume livrate la domiciliu. Profit mai mare pe timp de pandemie pentru producătorii locali
Corneliu Hoşliag are o grădină în care cultivă spanac, salată verde, roşii, castraveţi, tot felul de legume şi i-a mers bine în ultima perioadă, pentru că oamenii au gătit mai mult acasă. Ca el şi alţi producători locali au profitat de vizitele mai rare la magazin ale românilor. Unii dintre ei chiar şi-au dublat profitul şi speră ca oamenii să-şi păstreze obiceiul.
Fiecare client comandă legume de aproximativ 50 de lei, iar în pungă au tot ce le trebuie pentru o masă sănătoasă- gulii, salată, spanac sau rucola.
„Este bine şi nu doar pe timp de pandemie. Este comod şi legumele sunt extraordinare, comparativ cu cele din piaţă. Suntem foarte mulţumiţi de produse, livrare şi igienă, produsele vin ambalate corespunzător”, a spus una dintre cliente.
În timpul pandemiei, afacerile s-au rotunjit binişor.
„Clienţii au crescut ca numar pentru că majoritatea au stat acasă şi au avut timp să gătească. Noi am fost bucuroşi de lucrul acesta pentru că ne-am făcut clienţi noi. Suntem mulţumiţi că am avut parte de clienţi mai mulţi”, a declarat Corneliu Hoşliag, producător local.