Debitul Dunării la intrarea în ţară, staţionar, dar aproape dublu faţă de media lunii octombrie

Debitul Dunării la intrarea în ţară, în secţiunea Baziaş, este staţionar vineri, în jurul valorii de 7000 mc/s, dar rămâne aproape dublu faţă de media multianuală a lunii octombrie, care este de 3850 mc/s, a transmis Administraţia Naţională Apele Române (ANAR).

Urmărește
66 afișări
Imaginea articolului Debitul Dunării la intrarea în ţară, staţionar, dar aproape dublu faţă de media lunii octombrie

Debitul Dunării la intrarea în ţară, staţionar, dar aproape dublu faţă de media lunii octombrie

Potrivit ANAR, vineri, Dunărea atinge niveluri maxime de 388 cm (Bechet) şi 318 cm (Corabia), dar acestea rămân sub cotele de atenţie.

Conform prognozei emise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, în intervalul 5-10 octombrie, Dunărea va atinge la intrarea în ţară valori între 6800-6900 mc/s, iar în intervalul 10-11 octombrie, debitele Dunării vor fi din nou într-o uşoară creştere, ajungând în 11 octombrie la valoarea de 7200 mc/s (în secţiunea Baziaş).

Debitul maxim al Dunării la intrarea în ţară a fost atins în perioada 30 septembrie -1 octombrie, înregistrând o valoare de 7400 mc/s.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici