Deca: Şcoala altfel se va axa şi pe campanii de prevenţie şi siguranţa în trafic

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a declarat că, anul acesta, „Şcoala altfel” va fi „altfel”, elevilor fiindu-le prezentate campanii ce vizează prevenţia substanţelor care provoacă adicţie, dar şi pe siguranţa în trafic.

Urmărește
91 afișări
Imaginea articolului Deca: Şcoala altfel se va axa şi pe campanii de prevenţie şi siguranţa în trafic

Deca: Şcoala altfel se va axa şi pe campanii de prevenţie şi siguranţa în trafic

Miercuri, după şedinţa de Guvern, ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a declarat că Şcoala altfel din anul şcolar 2024-2025 va pune accent pe campanii de siguranţă în trafic şi prevenţie în ceea ce priveşte consumul de droguri şi de tutun.

„În cadrul programului Şcoala altfel se va pune accent pe prevenirea consumului de droguri, de tutun, dar şi pe siguranţa în trafic”, potrivit ministrului Educaţiei.

Mai mult, în şcoli se vor desfăşura campanii de informare despre traficul de persoane sau un stil de viaţă sănătos.

„Dragi elevi, vă doresc să aveţi un an şcolar în care să vă bucuraţi de rezultatele voastre, în măsura muncii depuse. Dacă ar fi să dau un sfat copiilor, ar fi în primul rând să creadă în ei şi în potenţialul lor.

Profesorilor le transmit încrederea mea că vor fi alături de copii, ajutându-i să-şi atingă acest potenţial. Le mulţumesc pentru eforturile din fiecare zi şi pentru că nu uită că fiecare copil este important.

Îmi doresc să avem cu toţii un an şcolar bun, iar colegilor mei din ministere şi din instituţii care au atribuţii în zona educaţiei le transmit gratitudinea mea, mulţumirile şi îi rog să fie alături de toate comunităţile şcolare”, a declarat, de asemenea, Ligia Deca, la sfârşitul şedinţei de Guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici