Defrişările pe Valea Oltului: Echipele au avansat 510 metri în a treia zi de lucrări

  • Echipele care se ocupa de defrişări pe Valea Oltului au avansat miercuri 510 metri pe cele 8 zone ale versantului.
  • Până seara, când s-a redeschis secţiunea închisă, au fost eliberaţi 2.725 de metri din cei 6.245 m necesari drumurilor de acces la zonele în care vor fi realizate studiile de teren.
Urmărește
2221 afișări
Imaginea articolului Defrişările pe Valea Oltului: Echipele au avansat 510 metri în a treia zi de lucrări

Defrişările pe Valea Oltului: Echipele au avansat 510 metri în a treia zi de lucrări

Potrivit CNAIR, miercuri seara, la ora 20.00 s-a redeschis traficul rutier pe DN7 (Boiţa - Lazaret) conform programului zilnic stabilit.

„Echipele care se ocupa de defrişări au mai avansat astăzi cu 510 m pe cele 8 zone ale versantului. Până la acest moment au fost eliberaţi 2.725 m din cei 6.245 m necesari drumurilor de acces la zonele în care vor fi realizate studiile de teren. În primele 3 zile de la începerea lucrărilor de defrişare şi de asigurare a treseelor au fost tăiaţi aproximativ 2000 de arbori”, anunţă CNAIR.

Lucrările vor fi reluate joi, la ora 6.00.

Sectorul DN 7 - Valea Oltului, în lungime de aproximativ 8 km, cuprins între Boiţa şi Lazaret este închis zilnic între orele 6.00 şi 20.00 în perioada 8 iulie - 9 august. În acest interval de timp constructorul lotului 2 al autostrăzii Sibiu - Piteşti trebuie să defrişeze aproximativ 10 ha de pădure aflată în zonele critice şi să asigure traseele necesare proiectării şi execuţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici