- Home
- Social
- BRAŞOV, (11.06.2013, 17:45)
- Mihaela Gradinaru
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Depozit clandestin unde se produceau suplimente alimentare, descoperit la Braşov. Poliţiştii au găsit 4 tone de prafuri
Un depozit clandestin în care se produceau suplimente alimentare din materie primă importată în mare parte din Noua Zeelandă şi SUA şi în care se aflau peste patru tone de produse a fost descoperit, marţi, la Braşov, de către reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor.
Urmărește
309 afișări
Depozit clandestin unde se produceau suplimente alimentare, descoperit la Braşov. Poliţiştii au găsit 4 tone de prafuri (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)
Potrivit şefului Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Braşov, Gabriel Florescu, reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor au descoperit depozitul pe Calea Feldioarei din Braşov, apoi au solicitat ajutorul poliţiştilor de la BCCO.
"Am fost sesizaţi de cei de la Protecţia Consumatorilor cu privire la existenţa unui depozit de suplimente alimentare pe Calea Feldioarei. Ne-am deplasat acolo şi am constatat că nu era doar depozit, ci se şi produceau produse, existând utilaje de tabletat. Administratorul spunea că nu foloseşte utilajele, dar era evident că acestea erau folosite", a declarat Florescu, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Coreea de Nord ar putea trimite şi mai multe trupe şi drone în sprijinul Rusiei
-
Donald Trump a făcut o numire importantă în consiliul DOGE condus de Elon Musk
-
Avertismentul ministrului german al Apărării: Berlinul trebuie să fie pregătit pentru „războiul hibrid” al Rusiei
În depozit au fost găsite peste patru tone de prafuri importate în principal din Noua Zeelandă şi SUA şi care erau folosite ca materie primă pentru producerea suplimentelor alimentare.
"Administratorul spune că produsele sunt pe bază de orz, dar urmează să facem verificări şi să vedem ce conţin exact", a mai spus şeful BCCO Braşov.
Echipele de control au ridicat produsele pentru verificări, urmând să se stabilească dacă acestea sunt nocive populaţiei, în condiţiile în care o parte din produse au ajuns deja în farmaciile şi magazinele de produse naturiste din Braşov.
La rândul său, şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Braşov, Claudiu Sorin Susanu, a declarat că depozitul nu era înregistrat la Registrul Comerţului.
"Controlul a pornit de la o verificare tematică desfăşurată la nivelul întregului Comisariat Regional şi care a vizat suplimentele alimentare. În timpul acelor verificări am descoperit produse care în final ne-au condus la acest depozit care, în opinia noastră, este unul clandestin pentru că adresa respectivă nu figurează nici la Registrul Comerţului şi nici în alte părţi ca având destinaţia de depozit. Mai mult, firma nu deţine nici un fel de autorizaţie care să îi permită să fabrice aceste suplimente alimentare", a declarat şeful CRPC Braşov.
Reprezentantul societăţii respective nu a putut prezenta niciun document de provenienţă a mărfii deţinute.
"Au fost găsite şi 150 de kilograme de materii prime expirate, materii prime din care se puteau fabrica zeci de mii de pastile", a mai spus Susanu.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe